top of page
  • Eiker Rock

VI HAR MANGE Å TAKKE!!

Eiker Rock 2023 er over, og det har vært litt av et 30-årsjubileum. Vi er slitne og lykkelige, stolte og motiverte - og vi har mange å takke!

Vi vil starte med å takke alle som var med på å få Eiker Rock UNG opp og gå! Finn Tore og Odd Inge på Down Under, Hege på V2, Sadi på G60 og Tale på Undergrunnen (og alle andre ansatte på disse herlige husene), uten disse flotte menneskene og deres herlige engasjement for sitt arbeid hadde det faktisk aldri gått!


Så retter vi en stor takk til alle bandene som deltok; The Konai, Bring on the Ruckus, Mighty Meatlballs, Skeme, The Simple Way, Monkey Donkeys, Taperne i Lier, Wickd, The Saints, Roses on Fire, Lovecast, Funko Tonic, Paradiddle, Femme Stuck (og / eller alternative utgaver av disse bandene). Ufattelige mye talent i området, og vi føler oss sikre på at flere av disse musikerne vil prege det lokale musikkmiljøet (og Eiker Rock-programmet?!?) i mange år fremover!


Union Scene og Olsen på Hjørnet var arena for tidenes første Eiker Rock KLUBB, med Snowblind, Vintage Modern, Kingseeker, Redwood og UNG-bandene The Saints og Paradiddle på scenen - takk for super innsats!


Første helga i juni var det duket for selve festivalen, med artister som CC Cowboys, Mjøndalen Jammelag, Dirty Deeds, Yellow Pearl, Way Down the Rainbow, Konger og Keisere, og selvfølgelig UNG/KLUBB-bandene Snowblind, The Saints, Skeme, Funko Tonic, Lovecast og Paradiddle på scenen. En line up vi er stolte av og takknemlige over at vi hadde med på 30-årsjubileet.


Epilog for Eiker Rock 2023 var først Eiker Rock JR på Portåsen, med Toget på scenen, og deltagelse på Kulturytring i Drammen med Monkey Donkeys og Simen Loe & The Neighbourhood på scenen. Herlig!!


Andre som har vært avgjørende for arrangementet har vært Showteknikk som teknisk leverandør, Olsen på Hjørnet som sto for servering, Drammen Kommune for økonomisk støtte, utlån av aggregat og lokale, Arro Elektro for bistand med aggregatet, vakthold, renhold, Viken Fylkeskommune, NBBO, Jesper Juels Legat og Sparebank1 SørØst for støtte - og ikke minst våre frivillige Jørgen, Kasper, Hannah, Even, Tomas og Christer for eksemplarisk innsats over lange og seine timer.


Og sist, men absolutt ikke minst; takk til publikum for allsang og god stemning!


Da gjenstår det bare å si; hold av 3. til 5. mai neste år, så ses vi på Eiker Rock 2024!!


104 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page