top of page
  • Eiker Rock

Det er klart for en ny runde med Eiker Rock UNG!

Oppdatert: 6. mar.

Eiker Rock har forpliktet seg til å være en nøkkelaktør innen konsertvirksomhet i Drammens-området, med en spesiell vekt på å støtte og fremme lokale talenter. I 2023 lanserte de Eiker Rock UNG med en visjon om å gi unge og lokale musikere muligheten til å skinne på scenen. Dette initiativet er ikke bare en del av Eiker Rocks strategi, det er også et sosialt ansvar for å utvikle og støtte det lokale musikkmiljøet.


Eiker Rock UNG er mer enn bare en serie konserter; det er en plattform dedikert til å dyrke fremtalent og skape muligheter for unge musikere. Denne satsingen har en klar samfunnsmessig nytte, og vi ser allerede fruktene av dette engasjementet. Gjennom samarbeid med lokale aktører som Down Under i Mjøndalen, G60 i Drammen, V2 i Lier, og Undergrunnen i Svelvik, har Eiker Rock UNG skapt en konsertserie som ikke bare underholder, men også utdanner og oppmuntrer til vekst.


I fjor feiret Eiker Rock sitt 30-års jubileum med et spennende program. Eiker Rock UNG fortsetter å spille en sentral rolle. Vi ønsker alle velkommen til årets Eiker Rock, en feiring av lokal musikk, samfunnsengasjement og talentutvikling.


Her er noen av bandene som er klare for Eiker Rock UNG

Monkey Donkeys

The Outsiders

The Konai

Jossiana

Blotgydje

The Simple Way

Lovecast

Likbleik

Milk Moustache

Five leaves left

Dippes in Cheese

Cream Dream


Vil du være med på Eiker Rock UNG? Ta kontakt med din lokale ungdomsklubb, eller send en mail til eikerrock@onstagenorge.no242 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page