top of page
  • Eiker Rock

DET ER KLART FOR EIKER ROCK KLUBB!

Fredag 19. mai og lørdag 20. mai er det klart for Eiker Rock KLUBB, og på Olsen på Hjørnet og Union Scene kan du oppleve noen av Drammens-området mest spennende artister. Arrangementet er den del av storsatsingen Eiker Rock UNG. I den artikkelen kan du bli litt bedre kjent med de!


Modern Vintage

Modern Vintage er en vennegjeng med unge voksende som elsker rock n roll. De liker å underholde og lage topp stemming, og kan love et alt fra klassikere til moderne hits.


Bandet består av Tomas Fjeld, Daniel Nyland Kolstrom , Lise Camilla Wærstad , Even Holth, Benjamin Fjeld og Magnus Endrestøl.


Snowblind

Snowblind er et hardrock band som tar inspirasjon fra band som Black Sabbath, Kiss, Thin Lizzy, Metallica og mer. Låtene deres har feite harmoniserte gitarer og soloer.


Bandet består av Philip Rygh, William Rygh, Linus Anderson og Lilli-Eline Skomsøy.


Paradiddle

Paradiddle er en gruppe på 6 "musikere" fra Lier-ish. Vi er et alternativt band; vi er built different. Om du må sette oss i en sjanger er vi pop-rock med jazz preg. Man kan se at vi har det gøy på scenen når vi spiller og vi er fulle av humor og god energi. Alle sangene vi spiller er selvskrevet. Det er ikke rart at vi kom til ukm landsfestivalen i fjor og vi skal gjøre det igjen.


Saints

The Saints er et rockeband bestående av fire menn fra Lier, som har et bredt repertoar av cover og eget materiale. Det som skiller Saints fra mange andre band er måten de tar i bruk publikum på, og musikken de spiller har ofte 100 % allsanggaranti.


De spiller med hjertet, og musikken de lager kan betegnes som god gammeldags rock, men de våger også å utforske andre sjangere.


Redwood

Sjangermessig er Redwood kanskje 50 år for seint ute til å kalles populærmusikk.

De spiller sexy blues-basert rock med sterke inspirasjoner fra hardrock-scenen på 60- og 70-tallet. Musikken og uttrykket handler om følelser og sjel, og vokal og instrumenter får alle sin mulighet til å skinne i den musikalske helheten. Improvisasjon er et nøkkelord i alt de gjør.Kingseeker

Kingseeker spiller metallisk Hardcore punk med fokus på aggressive riff, catchy refreng og energisk liveshow


Bandet startet i 2018 under navnet Coastlines, og slapp 3 singler under dette navnet. Byttet navn i 2020. Slapp et album med navnet ""Daily Reminders"" i Januar og en EP med navn ""Grief"" Oktober i 2022.


De har hatt flere spillejobber rundt omkring på Østlandet, Innlandet og skal i Mai til Hulen i Bergen å spille.

465 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page