top of page
  • Eiker Rock

EIKER ROCK UNG / MØT ÅRETS ARTISTER

Oppdatert: 18. apr. 2023

Eiker Rock har i 30-årsjubileum i 2023, og de bruker jubileet til å lansere Eiker Rock UNG. Eiker Rock UNG er festivalens forpliktelse til ambisjonen om at Eiker Rock skal bli den konsertaktøren i Drammens-området som gir flest lokale band og musikere scenetid de neste 5 årene. Les mer på www.eikerrock.no. I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med årets Eiker Rock UNG-artister.


Bring on the Ruckus

Vi heter Bring on the Ruckus, og vi spiller rock.


Vi har Johanna på el gitar og vokal, Aurora også på el gitar og Isabella på bass gitar.


Vi øver på Down Under

Mighty Meatballs

Vi er Mighty Meatballs (tidligere kalt Panzer). Dere finnes oss på Down Under.


Vi er en trio som desperat søker trommis og vokalist. Vi spiller instrumental heavy metal. H***g kult med instrumental, men vi ønsker vokalist.


På sologitar har vi Sander Berntzen(16). En steike god gitarist som er alltid sulten.

Top 5 band: Metallica, Megadeth, slipknot, Lorna Shore og Guns n Roses


På rytmegitar har vi Sindre Karlsen(14). Største Rosenborg fan som finnes og lærer fort. Top 5 band: Metallica, Led Zeppelin, Queen, Black sabbath og Pearl jam


På bassgitar spiller Nora Helen Ekeberg(15). Hun elsker grunge og heavy og blir ertet av de 2 andre i bandet


for høyden hennes selv om hun er soleklart høyest.

Top 5 band: Black Sabbath, Nirvana, Pink Floyd, The Smiths og Iron Maiden


Skeme

Vi heter Skeme og spiller ordentlig metall! Bandet har eksistert i over 5 år, med forskjellige bandmedlemmer gjennom tidene.


Dagens lineup består av gitaristen Si

ndre, trommeslageren Eivind, bassisten Nora og vokalisten Anh Duong. De fleste av låtene vi spille r er egenlagde med inspirasjon fra mange kanter.


Vi spiller ekte metall med mye inspirasjon fra Black Sabbath og Metallica, men også med progressive elementer. Håper dere digger det!
The Simple Way

Vi er:

Jes- vokalist / låtskriver

Lise Marie-gitarist / vokalist

Hannah- bassist

Christian- trommis


Vi spiller Pop rock og vi har spilt i ett år sammen som et band på down under. Skriver egne låter og spiller cover låter.
Monkey Donkeys

Vi heter monkey donkeys og i bandet vårt har vi:


Imre august Kløverød på trommer

Amanda iaccarino vokal

Maja Wegrzyn vokal

Og Jona Hasi bass


Vi liker best å spille pop musikk og har vært et band siden 2022.OffTrack

Vi er et band som ble startet for ikke altfor lenge siden, men vi alle har enten hørt på mye musikk eller holdt på med musikk før.


Vi har nettopp fått en ny vokalist, noe vi alle i bandet er glade for siden vi har lett etter det lenge.
WICKD

WICKD er et eksplosivt rock/metal band fra Drammen, Norge. Bestående av vokalist og rytmegitarist; Isac Kalmo, lead gitarist; Vetle Vasilis, bassist; Isak Lang og trommis; Ragnar Farsjø.


De skaper ekstatisk stemning gjennom tunge riff og elektriske melodier samt covre med sann metal og rocke "feel". WICKD prydes av å utforske nye stilarter og finne kreativitet i musikken. Et WICKD show, er ingenting du vil gå glipp av!


The Saints

"Woah Woah, We Are The Saints!" lyder det i vår første utgitte låt og teksten er sann. Vi er The Saints, et rockeband bestående av fire menn fra St. Hallvard videregående. I cirka to år har vi spilte på diverse ungdomsshus og scener rundt om i Drammensområde med et bredt repertoar av cover og eget materiale. Det som skiller oss fra andre band er måten vi tar i bruk publikum, og musikken vi spiller er ofte 100% allsanggaranti. I tillegg så spiller vi fra hjertet, for det er musikk vi elsker så inderlig! Det beste vi vet er å spille for folk, og når de da i tillegg synger for full hals sammen med oss så blir det en unik opplevelse for både publikum og oss. Det er det som er unikt med "The Saints", og det er derfor du må høre på oss og musikken vår! Musikken vi lager og spiller er mest god gammeldags rock. Alt i fra Pink Floyd til Delillos! Men alikevel elsker vi å utforske andre sjangere og i dag har vi et "låtlager" med alt mulig rart. I dag satser vi mer og mer på vår egen musikk, og med allerede to utgitte låter så er vi alltid klare for på gi ut mer. Det er oss lett oppsumert, ser vi hodet ditt i publikum neste konsert?! Følg oss gjerne på Instagram: __thesaintsRoses on Fire


Vi elsker å spille rolig rock og ikke minst metall! Om du ikke liker det kan du stikke!


ps: vi kjenner trommisen i Turbo Negro, så pass på!


Vi har spilt konserter i Lier, Drammen og skolene våre! Selvom vi har hatt husarrest fordi vi er så godeLovecast


Vi er et groovy/ rock band bestående av 4 medlemer:

- Emil på trommer

- Isac på gitar og vokal

-Mira på backup gitar og vokal

-Ole på bass


Vi har spilt mange konserter rundtom drammen,svelvik, lier og porsgrunn området og vi har et ganske stort publikumantall hver konsert. Vi har spilt sammen i 3 år og er klare for action!


Funko Tonic


Vi er et funk band som prøver å lage en unik sound for oss.

Paradiddle


Paradiddle er en gruppe på 6 "musikere" fra Lier-ish. Vi er et alternativt band; vi er built different. Om du må sette oss i en sjanger er vi pop-rock med jazz preg. Man kan se at vi har det gøy på scenen når vi spiller og vi er fulle av humor og god energi. Alle sangene vi spiller er selvskrevet. Det er ikke rart at vi kom til ukm landsfestivalen i fjor og vi skal gjøre det igjen.


The Konai

The Konai er to gutter som spiller instrumental Rock Metal. De øver på Down under 1 gang i uken.


The Konai er Aaron Lauritsen på gitar og Liam Holm på trommer.

342 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page