top of page
  • Eiker Rock

EIKER ROCK-KOMITEEN TAKKER FOR EN FANTASTISK FESTIVAL!

Eiker Rock 2024 er nå historie, og vi i Eiker Rock ønsker å rette en stor takk til alle som bidro til å gjøre festivalen til en uforglemmelig opplevelse!


Foto: Eli Renate Lillebuen Kvarme

Først og fremst vil vi takke alle de dyktige artistene som deltok på scenen, som ga oss et bredt spekter av musikk og skapte en magisk atmosfære for publikum.

En stor takk går også til alle våre frivillige. Uten dere ville det ikke vært mulig å arrangere Eiker Rock. Dere jobbet hardt og iherdig gjennom hele festivalen, og bidro til å skape en trygg og hyggelig atmosfære for alle besøkende.

Vi vil også takke publikummet for at dere møtte opp og ga masse energi og god stemning! Dere er det som gjør Eiker Rock til den unike festivalen den er.


Vi er allerede i gang med planleggingen av neste års festival, og vi gleder oss til å se dere alle igjen! For mer informasjon om Eiker Rock, besøk vår nettside


En spesiell takk til:

  • Drammen Kommune

  • Eiker Energi

  • DNB Sparebankstiftelsen

  • Familen Løvdokkens legat

  • Kiwi Mjøndalen


Samarbeidspartnere og frivillige:

Tomas Fjeld, Even Holth, Kasper Arnø, Jørgen Haugen, Daniel Krosby Andersen, Christine Quale, Christel Sand, Christer Persson, Ordfører Kjell Arne Hermansen, Drammen kulturråd, The Dogs, Lovecast, Kjöter, Powertrippin', STAUT, Monkey Donkeys, STEFF NEVERS og Jørgen & Jørgensen, Drammen kommune, Showteknikk AS, Olsen på Hjørnet, Majas Kulturservice, SmackBurger, Solberg Pub og Bistro, Stian Riepel, Utleiepartner og PartyTelt, KIWI Mjøndalen, Down Under Ungdomskulturhus, Ungdomshuset V2, G60 Ungdomskulturhus, og Undergrunnen- Ungdommens kulturhus, Protect Vakthold, Elektrikker Finn Haugen, Majas Kulturservice


Fotografer:

Eli Renate Lillebuen Kvarme, John-Olav Kvarme, Stine Heimsvik & @j_fjo - en stor takk til dere også!

1 visninger0 kommentarer

תגובות


bottom of page